Stockholmsnatt

Fan vad man har börjar gagga här men samtidigt är det skönt att skriva av sig lite nu när man ändå bara sitter hemma och degar fjärran utelivet eller vettig sysselsättning. I dessa lägen passar det även bra att gå igenom en del film man inte sett på länge. Kastade in kultfilmen Stockholmsnatt i dvd-spelaren och fick mig ett par goda skratt och trekvarts härlig underhållning. Med repliker som: "Det är lunch", "Sidekick liksom baaaarrrrrraaaaaa", "Du lägger första sparken, jag bangar inte", "Nu ska du få din lilla råtta", "Ett stycke värsting"... etc. fick man se ett inte alltför presterande manus (men utifrån förutsättningarna får det väl anses vara ok.) men den innhåller en del sköna repliker och scener. 
image6 Paolo Roberto är mycket arg i denna film om sig själv och det liv han levde under den här tiden.

Frågan är bara om man ska fortsätta med ett filmmaraton i afton tills man stupar eller vad ska man ta sig till!?
Har faktiskt en ganska saftig samling dvd-filmer och en hel del av dom är riktigt bra men det finns mycket skit också, sen har man ju sett alla ett antal gånger så man börjar ju tröttna. Ni som läser det här och kan tänkas avlägga ett filmtips eller två är välkomna att göra det. 

Fick samtal av en polare nu att det ska spelas final i någon inomhusturnering i fotboll om ca 40 min. eller vad det var.  Vekrar ju galet sjukt men det låter som ett intressant alternativ att döda tid på denna afton. 
 
Så nu bär det iväg, hej hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0