Allsvenskan har sparkat igång

Underbart att allsvenskan är igång. Hammarbys premiär spelades på en åker i ett skogsbryn någonstans i Bohuslän. Rena lervällningen på parkeringen utanför arenan och nedanför läktaren som vi stod på. Det var parodi på fotboll men rättvisan segrade med kvarten kvar genom ett självmål av någon stackare i Ljungskiles backlinje. Hammarbys lilla gasell Charlie Davies tog åt sig äran och firade målet som om guldet var säkrat och pokalen stod redo att ollas på Kvarnen. Nu var ju faktiskt Charlie framme och störde i momentet då kommunikationen mellan målvakt och back i Ljungskile inte fungerade men han var knappast målgörare.
Får hoppas att han stänker in ett par baljor den här säsongen för än så länge är han ett rejält misslyckande.

Härligt med 3 pinnar i alla fall och förbannat skönt att det är igång även om premiären på Starke Arvid mer påminde om någon division 1-match som det var för  Bajen (senast) för 11-12 år sedan. Kul ändå att ha besökt en (för mig) ny "arena" och det var stundtals bra tryck på klacken. Härligt, härligt. "När Jonas Kling marscherar in...."

Våren gör mig glad men sätter sina begränsningar också. Medvetna val bromsar upp den totala euforin men det det tjänar jag på i längden, det vet jag om själv. Det gäller bara att kämpa och stå emot när det är som jobbigast, när man vid enstaka tillfällen skulle vilja suga i sig ett par gulingar som vem som helst. Idag när jag var ute och promenerade i det sköna vårvädret så byggdes det upp uteserveringar här och var. Otroligt frustrerande.

Än så länge är det dåligt med bilder och filmer på Bajenklacken från i måndags uppe på snöret.
Skulle vara kul att se lite mer.

Med Bajen mot alla och en, förhoppningsvis, härlig fotbollsäsong med många 3-poängare. 

 Bilderna är snodda från olika sidor.

Sådär såg det ut på Starke Arvid alltså.... vilket skämt till arena i sådana här tider men men.

Lev väl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0